× WET2CAT Products Wet food benefits Dry food benefits Mix feeding

Makanan basah yang berkualiti menyediakan kedalaman nutrien yang menyerupai makanan kering yang berkualiti. Terdapat formula makanan basah untuk pelbagai diet kucing termasuk kencing manis, pengurusan berat badan, pencernaan sensitif dan banyak lagi.

Promotes Hydration Supports Healthy Urinary System Appetite Boost Calorie Dilution & Happier Weight Management Soft Texture for Dental Sensitivities Promotes Hydration Supports Healthy Urinary System Appetite Boost Calorie Dilution & Happier Weight Management Soft Texture for Dental Sensitivities

Kucing kesayangan anda memakan makanan kering setiap hari sebagai pemakanan rujinya tetapi tahukah anda tentang manfaat- manfaatnya?

Di Royal Canin,peraturan am untuk pemberian makanan bercampur adalah untuk mempunyai 1/3 daripada keperluan kalori harian daripada makanan basah dan 2/3 daripada makanan kering. Secara praktikal, anda boleh memberikan satu pek makanan basah setiap hari, ditambah dengan makanan kering untuk memenuhi keperluan kalori yang selebihnya.